Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Lössnus Provpåsar

Lössnus Provpåsar

Provpåsar Express Lössnus

Testa våra olika sorters Express snussats för att hitta din egen favorit! Provpåsar med 20g lössnus i varje, färdig att snusa! Beredd exakt enligt medföljande instruktioner. Vänligen observera att varje sort endast kan beställas en gång per kund. Eventuella rabatterbjudanden gäller ej provdosor. Vid köp av enbart provdosor utgår frakt med 49 kr/försändelse, oavsett antal dosor. Fri frakt på köp över 999 kr.

Visa:
Sortera efter:

Lössnus Original Prov Premium

Provpåse Lössnus Express OriginalProvpåse med 20 g färskt lössnus för bara 17 kr per påse, gjord frå..

17,00:- Exkl moms: 13,60:-

Lössnus Special Prov Premium

Provpåse Lössnus Express SpecialProvpåse med 20 g färskt lössnus för bara 17 kr per påse, gjord från..

17,00:- Exkl moms: 13,60:-

Lössnus Lakrits Prov Premium

Provpåse Lössnus Express LakritsProvpåse med 20 g färskt lössnus för bara 17 kr per påse, gjord från..

17,00:- Exkl moms: 13,60:-

Lössnus Paré Prov Premium

Provpåse Lössnus Express ParéProvpåse med 20 g färskt lössnus för bara 17 kr per påse, gjord från Sw..

17,00:- Exkl moms: 13,60:-

Lössnus Whisky Prov Premium

Provpåse Lössnus Express WhiskyProvpåse med 20 g färskt lössnus för bara 17 kr per påse, gjord från ..

17,00:- Exkl moms: 13,60:-

Lössnus Naturell Prov Premium

Provpåse Lössnus Express NaturellProvpåse med 20 g färskt lössnus för bara 17 kr per påse, gjord frå..

17,00:- Exkl moms: 13,60:-

Lössnus Enbär Prov Premium

Provpåse Lössnus Express EnbärProvpåse med 20 g färskt lössnus för bara 17 kr per påse, gjord från S..

17,00:- Exkl moms: 13,60:-Prova vårt billiga lössnus innan du handlar

Det råder inga tvivel om att våra kunder uppskattar att handla våra prisvärda snussatser online! För ett riktigt bra pris får de ca. 40 st dosor färdigt, färskt lössnus av högsta kvalitet. Vi vill att våra kunder skall känna sig trygga med oss och våra produkter. För att underlätta valet av vilken av alla våra sorter och smaker de föredrar, så erbjuder vi möjligheten att prova vårt sortiment genom att köpa hem en provpåse med Swedsnus Express Lössnus. Varje provpåse kommer med 20 gram svenskt lössnus, färdig beredd enligt instruktionerna för snussatsen och redo att snusas på en gång. Syftet med provpåsarna är att ge våra kunder möjligheten att testa vårt billiga snus och är därför begränsat till en provpåse av varje sort per kund.


Prisvärt snusalternativ som skonar din plånbok

Hos oss kan du köpa hem marknadens mest prisvärda snussatser för lössnus som storpack för ett mycket bra pris. Vi rekommenderar våra kunder att gärna testa vårt stora sortiment av olika smaker genom att erbjuda dem att först köpa några av våra provpåsar, som är klara att snusa. När du väl bestämt dig för vilken eller vilka av våra snussorter du föredrar och vill beställa hem, så handlar du enkelt hem din lössnussats på vår hemsida eller genom vår ordertelefon. Varje lössnussats är förpackade torra och med en nettovikt på 675 gram, som ger hela 1,5 kilo färdigt, färskt och gott lössnus. Till varje Swedsnus Express Lössnus medföljer en tom dosa för att lägga ditt snus i och en tillhörande flaska med aromer för den valda smaken. Du kan även köpa någon av våra andra tillsatsflaskor med aromer separat, om du skulle vilja experimentera dig fram till en egen kombination av smaker. Tillsatsen med aromer blandar du sedan tillsammans med vanligt vatten för att fukta ditt lössnus efter eget tycke. Det är löjligt enkelt att bereda vår unika lössnussats. Närmare instruktionerna hittar du under ”beredningsinstruktioner” på vår hemsida. Eftersom snuset kommer ofuktat så sparar du med Swedsnus Express Lössnus dessutom mycket pengar i form av skatter och moms, närmare 505 kr, eftersom snusskatten baseras på snusets nettovikt. Med Swedsnus får du med andra ord ett riktigt bra snus för ännu bättre pris. Gör som alla våra nöjda kunder och börja snusa smartare du också!