Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Lössnus Express Snussatser

Premium Express Lössnus: Pris från så lågt som 16,30 kr/dosa. Ger ca. 40 st dosor av färskt lössnus ( mer än 1,5 Kg). ​ En tom dosa ingår med alla burkar. Se här hur du bereder Lössnuset på 5 min.

Visa:
Sortera efter:

Lössnus Standardmald Premium Express Burk

Premium Standardmald Lössnus Express - Lössnussats.Lössnus med standardmalning.NYHET! Välj själv vil..

759,00:- Exkl moms: 607,20:-

Lössnus Standardmald Premium Express Refill

Refill Premium Standardmald Lössnus Express - Lössnussats.Lössnus med standardmalning.NYHET! Välj sj..

736,00:- Exkl moms: 588,80:-

Lössnus Grovmald Premium Express Burk

Premium Grovmald Lössnus Express - Lössnussats.Lössnus med grov malning.NYHET! Välj själv vilken sma..

759,00:- Exkl moms: 607,20:-

Lössnus Grovmald Premium Express Refill

Refill Premium Grovmald Lössnus Express - Lössnussats.Lössnus med grov malning.NYHET! Välj själv vil..

736,00:- Exkl moms: 588,80:-Köp billigt lössnus av premiumkvalitet

Vi är stolta över att producera och tillhandahålla marknadens mest prisvärda lössnus! Väldigt enkel att bereda och färdigt på 5 minuter. Förutom att vara bland det billigaste lössnus du kan hitta, så håller det även allra högsta kvalitet och våra lössnussatser kommer i flera olika sorter och smaker. Förutom våra uppskattade traditionella snussmaker, som Special, med citrusinslag av bergamott, Original, diskret smaksatt med ros, eller Naturell, med en ren tobakskaraktär, kan du även välja lössnus smaksatt med enbär, lakrits eller whisky. Genom att handla vår snussats slipper också att oroa dig för att snuset snart tar slut och fyller själv enkelt på din snusdosa med färskt lössnus efter behov!


Smart lösning ger dig billigare pris på lössnus

När du köper billigt lössnus från oss får du hem en burk med miljövänligt odlad tobak av högsta kvalitet, samt en tillsatsflaska som innehåller naturliga aromer. Genom att själv blanda tillsatsen med vatten, har du möjligheten att själv avgöra hur fuktigt ditt lössnus ska vara. En annan fördel med att du själv får fukta ditt snus är att det både blir billigare att köpa och lättare att frakta. Svensk snusskatt baseras nämligen på snusets nettovikt. Med Swedsnus Express Lössnus sparar man mycket pengar genom att själv tillsätta vanligt, rent kranvatten till snussatsen! Det motsvarar en besparing på ungefär 54 kr per deciliter vatten. Det är med andra ord stor skillnad mellan att köpa en burk med Swedsnus lössnussats och ett par dosor då och då. Snusar du en dosa lössnus om dagen, så kan du med Swedsnus Express Lössnus spara över 12,000 kr under loppet av ett år, om man jämför med ett genomsnittligt dospris på 50 kr per dosa i detaljhandeln. När du tillsatt vattnet och aromerna till din snussats ska vätskan fördelas väl och sedan skall snuset kylförvaras i några dygn. När det är klart har du mellan 1,1 och 1,5 kilo färskt lössnus, precis som du själv vill ha det! Att fukta sin egen lössnussats är en enkel process, men du hittar mer detaljerade instruktioner under fliken "Beredningsinstruktioner" här på vår hemsida. Om du ändå har frågor så finns vi alltid här för att ge dig svar på allt du undrar. Kom ihåg att du alltid kan köpa vårt lössnus i provförpackning om du vill testa de olika snussmakerna innan du köper en hel snusburk.