Swedsnus använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet. Läs mer här.

Swedsnus Rebell – Riktigt bra och billigt svenskt snus!

2017-01-29 0 Comment(s) Portionssnus,Lössnus Express,

Swedsnus Rebell – Riktigt bra och billigt snus på nätet!

Ni har väl inte missat att Swedsnus sedan ett tag tillbaka har lanserat en helt ny produkt vid namn Swedsnus Rebell! Detta goda snus i storpack finns bara att köpa hos oss på Swedsnus online, både som portionssnus och lössnus.

I jämförelse med vår ordinarie produktlinje Premium är Rebell ett betydligt billigare snus! Under vårt tidsbegränsade lanseringserbjudande kostar det endast 599 kronor per burk. Samtidigt håller det naturligtvis samma höga kvalitet som Swedsnus produkter alltid gör. Rebell finns idag tillgängligt i flera av våra mycket uppskattade smaker: Original, Special och Naturell för vår Express snussats som ger 1120 gram med härligt, färskt och smakintensivt lössnus, eller närmare bestämt 30 dosor med 38 gram lössnus i varje dosa – och – Original, Special och Lakrits för vår omåttligt populära storpack med portionssnus, innehållande minst hela 1000 portioner vilket resulterar i så många som 50 dosor med 20 portioner i varje dosa. Med lojalitetspoäng, förskottsfaktura och fri frakt inräknat kan det motsvarande dospriset bli så lågt som 10,40 kronor per dosa!

 

Marknadens mest prisvärda kvalitetssnus

Är du inte en storsnusare av rang så är Rebell Express ett riktigt smart alternativ som ger dig möjligheten att köpa hem en mindre mängd av Swedsnus högkvalitativa snus till ett lägre pris. Vårt Portionssnus är vad vi kallar ”white semi dry”, med en fukthalt på ca. 30%. De kan snusas precis som de är, om man föredrar ett torrt portionssnus, eller enkelt blötas för ett våtare snus.

Med Rebell erbjuder Swedsnus ett av marknadens mest prisvärda kvalitetssnus. Genom att köpa snus på nätet direkt hos oss kan du dessutom spara tiotusentals kronor varje år, jämfört med vad du får betala när du väljer att köpa snus i detaljhandeln. Om man utgår ifrån att man snusar en dosa portionssnus om dagen så kan man genom att köpa snus online hos oss på Swedsnus spara över 14,000 kr per år, beräknat på ett genomsnittligt pris av 50 kronor per dosa i detaljhandeln. Vi är övertygade om att de pengarna säkert kan komma till bättre nytta! Genom att köpa snus online hos oss på Swedsnus garanterar vi att du får ett välsmakande, billigt snus av högsta kvalitet och utan onödiga tillsatser. Dessutom behöver du inte vara orolig för att snuset tar slut i första taget.

 

Äkta Svenskt snus enligt traditionella metoder

Precis som allt vårt snus är också Swedsnus Rebell tillverkat i Sverige, helt enligt traditionella svenska hantverksmetoder och i vår egen fabrik. Som en oberoende tillverkare av svenskt snus av premiumkvalitet är Swedsnus stolta över att kunna erbjuda våra trogna kunder riktigt bra och billig snus, oavsett om de föredrar lössnus, portionssnus eller väljer att göra egen snus. Med dagens fortsatta utveckling av säker e-handel, trygga betalningslösningar på nätet och den kontinuerliga tillgången till Internet via mobiltelefoner, surfplattor och laptops, har vi istället för att sälja vanliga dosor och stockar i detaljhandeln, valt att sälja vårt snus online och bara i form av storpack. Genom att fokusera på storpack och refill kan vi hålla priserna låga och attraktiva utan att behöva kompromissa med kvalitet och service, tack vare att vi på så sätt kan undvika mellanhänder och butikspåslag från återförsäljare. Vi säljer kort och gott direkt till våra kunder och vi låter våra kunder själva fylla på sina refill-dosor enkelt och bekvämt, vid behov.

 

Taggar: Rebell